vrijdag 18 november 2011

Vol verwachting klopt ons hart..........





Want natuurlijk komt ook Sinterklaas vaak bij House of Seasons kadootjes kopen!
En dus hebben wij ook voor Sinterklaas ingekocht, deze man heeft alle hulp nodig die hij kan krijgen, toch?
Het is een hele leuke tijd in de winkel deze weken voor Sint, iedereen die weer trouw langs komt omdat vorig jaar en het jaar daarvoor en daarvoor....alle cadeautjes zo goed in de smaak zijn gevallen!
Het is druk maar gezellig en wij zijn als inpakpieten heel druk om Sinterklaas een beetje te helpen..........








En wat dachten jullie van een kant en klare nieuwe outfit voor de kleine pietjes????????????




En zeker nu het zo heerlijk mistig en koud is buiten, kunnen we ons weer verheugen op die gezellige decembermaand!

Lieve volsters,, ik (als inpakpiet) ben een beetje druk dus helaas te weinig tijd om al die sfeervolle winterverhalen  in blogwereld op mn gemak te volgen, sorry, af en toe maak ik een snel rondje en GENIET!

Fijn weekend! 
Liefs
Lia





zondag 13 november 2011

Oh Denneboom........................................

 DE House of Seasons kerstboom, is er een met een verhaal.
Hij gaat al heel wat jaren mee, en ieder jaar is het weer een feest als hij uit de kast komt.......
J. en mijn vader komen hem ieder jaar in elkaar zetten en ieder jaar moet er weer een nieuwe, oude tak verstevigd worden, de takken hebben ook al zoveel jaren, vele mooie, leuke, gekke en bijzondere ballen gedragen!
DE boom stamt nog uit de beginjaren van de eerste winkel, de winkel was toen de helft zo groot met een veel lager plafond en toen leek deze boom ZO groot.....

Maar wat een blikvanger was het toen al, hij koste bijna 300 gulden en dat was een hele grote investering voor mij. Maar het is een hele goede investering geweest! Nu, vele jaren later, heeft deze boom al veel bewonderende blikken van groot en klein gehad!




 Voordat hij helemaal vol hangt met de meest bijzondere kerstversieringen, want ballen kun je dit niet meer noemen,  zijn we heel wat uurtjes verder!
Dit is een klus die ik ieder jaar graag uitbesteed, er moet zoveel gedecoreerd worden in de winkel in een paar dagen, dat ik zelf geen geduld heb voor deze grote klus. Maar wie er ook komt helpen met het volhangen van de boom,het is nooit een straf, ik hoor altijd vele uitroepen van ooohhhhh wat leuk, aaaahhh kijk deze nou! Want wat er allemaal in komt te hangen, dat zien zij stuk voor stuk uit de dozen komen!  Het is ieder jaar weer een feest om het eindresultaat van vele uren werk, al die mooie, bijzondere, leuke en gekke "kerstballen" bij elkaar in DE boom te zien! (meiden bedankt weer!)



In de boom hangen echt hele bijzondere kerstversieringen die de aandacht trekken van iedereen die in de winkel binnenstapt. Natuurlijk krijgen wij daardoor ook weer hele leuke verhalen te horen! Pas was er een mevrouw in de winkel die thuis haar hele boom vol heeft hangen met paddenstoelen, dat is dan na vele jaren dus een hele bijzondere verzameling geworden!
Natuurlijk vond ze er een paar in mijn boom die zij nog niet had...... De meest bijzondere was een paddenstoel van vilt met op de hoed een elfje....ze kocht deze speciaal voor haar kleindochter, die op 11-11 was geboren. Het meisje had een mooie naam maar werd door haar oma, elfje genoemd.
Deze paddenstoel met elfje, krijgt een mooi plekje in haar boom deze kerst... speciaal voor haar kleindochter.


 


 Het is ieder jaar weer heerlijk om te zien hoe de mensen kunnen genieten van DE boom!  


 

Het zijn dan ook bijna sprookjes die er in hangen..............



Ieder jaar is het ook  een feestje om inkopen te doen voor  DE boom!
hoe dat in z'n werk gaat heb ik al eens in een eerdere post (in de zomer) aan jullie laten zien!


Vele thema's hangen er in, zodat er voor iedereen wel iets bij zit waardoor je vaak een zucht hoort, eigenlijk wil ik er niets meer bijkopen maar ja, deze is toch wel HEEL ERG LEUK........

 

Want Kerstmis blijft je verwonderen!

Liefs,
Lia