woensdag 30 november 2011

Een echt Seasons sfeertje......

 

Ieder jaar  is er een etalage met een boom in dit landelijke sfeertje....



Het geeft een warmechocolademelk-bij-de-openhaard-in-een-blokhut-gevoel, snappen jullie wat ik bedoel, vast wel!


Dat is mijn kerstsfeer!


Op 9 - 10- 11 december is er nog meer tijdloze kerstsfeer in Arboretum Trompenburg. Dan is er de jaarlijkse Kerstgroenmarkt...
Zoals ze zelf zeggen:
Trompenburg verkoopt kerstgroen, vers geknipt uit de tuin. Niet alleen hulst, sparren en dennengroen, tijdens de Kerstgroenmarkt wordt het meest bijzondere coniferengroen uit het Pinetum van Trompenburg Tuinen te koop aangeboden. Groen zijn ook de andere stands op de Kerstgroenmarkt, alle standhouders zijn op hun 'kerstbest' en hebben een kerstgroene stand.
De groenschikopleiding van het Wellantcollege Rotterdam maakt mega-kerststukken die te bewonderen zijn langs de kramenroute. Natuurlijk is er heerlijk kerstgebak met koffie, thee en chocolademelk. Kinderen kunnen hun eigen kerststukje maken onder deskundige begeleiding.


Altijd heel sfeervol, en zeer zeker de moeite waard....dus misschien leuk om te combineren met een bezoekje aan House of Seasons?????

Liefs
Lia

zondag 27 november 2011

Trots op.........

Lieve Kittie, wat ben je goed bezig en dat wil graag ook even op mijn blog laten weten!

Kittie is één van mijn lieve collegaatjes in de winkel.

De blonde krullenbol op de foto van ons uitstapje naar Emma Bridgewater
Sinds kort is zij afgestudeerd als voedingsdeskundige, eten is haar passie!
Ik ben ZO trots op haar, hoe zij haar leven een nieuwe wending aan het geven is, van fulltime moeder, eerst bij mij in de winkel komen werken, studie opgepakt en nu haar eigen ROEROM aan het opstarten!
Zij gaat kookworkshops geven met een extraatje!
Niet zomaar een workshop om lekkere dingen te koken maar één met inhoud en advies, waar je veel van kan leren op het gebied van gezonde voeding die toch lekker is!
Er is van alles mogelijk op het gebied van kookles en informatie over allerlei gezonde voeding, dus als jullie geinteresseerd zijn kijk dan even op haar website/blog!
kittieboone.blogspot.com
Oh ja, en de lokatie waarop zij haar workshops gaat geven is ook heel bijzonder, dit gaat zij doen in de Karottenfabriek aan de Kralingse Plas!


Lieve Kittie ik wens je heel veel succes!
 En ik hoop dat je naast ROEROM ook nog heel erg lang bij mij in de winkel blijft werken!!!!!

LIEFS,
LIA