dinsdag 30 september 2014

Kleur & Brocante...

Een postje vol Kleur & Brocante.
Want brocante is niet alleen maar grijs en wit, hoe mooi dat ook is!
Ik val toch altijd weer voor die kleurtjes van vroeger................


Lieve allemaal,
een vraag aan jullie!
Waar zitten jullie nu het liefst?????
Blog, Pinterest, Instagram of Facebook?
Ik vind het allemaal leuk, maar ja, 
je kan niet alles,
of wel?

LIEFS
LIA
 
 

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie nostalgische spulletjes Lia. Ik blijf er voor vallen..hihi. Je vraagt waar ik het liefst zit...toch wel in "blogland". Ik kijk graag in alle rust naar de foto's en lees vol belangstelling de verhalen over hoe iets gemaakt is of wat iemand meegemaakt heeft en probeer daar dan ook heel gericht op te reageren. Het gaat me niet zo zeer om het zoveel mogelijk reageren maar écht reageren. Ik vind de andere drie zich daar niet voor lenen, die zijn meer gericht op zo snel mogelijk, zo veel mogelijk. In blogland heb ik ook al leuke en lieve contacten opgebouwd terwijl Pinterest gebruik ik nooit voor reacties, alleen om inspiratie op te doen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige kleurtjes, Lia!
  Zelf ben ik op dit moment ook veel meer met kleur bezig.Het maakt vrolijk en blij.
  Waar ik het liefste zit? In Blogland. De mooie posten, de verhalen, de leuke contacten die je opdoet, want je gaat elkaar toch wel een beetje kennen.
  Ik wil ook graag nog wat andere dingen doen, een goed boek lezen, de krant, en verder heb je allemaal andere dingen te doen.
  Dan zou je niet meer achter de computer wegkomen. Kortom: ik heb geen facebook, instagram en pinterest. Ik maak andere keuzen. Maar bloggen vind ik wel heel leuk.

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij is meer kleur echt aan het terugkomen. Dat zie je door de geschiedenis heen steeds gebeuren. In de mode en ook in het interieur. Daarom is het zo bijzonder als mensen echt hun eigenheid houden en niet slaafs meegaan met wat er 'moet'. Ik heb een blog, facebook en instagram. Mijn blog vind ik het leukst. Instagram is erg onpersoonlijk en Facebook kost véél te veel tijd. Ik merk dat juist jongelui steeds minder op Facebook doen. Facebooken is voor oude mensen zegt mijn dochter (ze is 21)
  Groetjes,
  Barry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik lees blogs, ik Facebook, ik twitter en ik zit op Pinterest. Instagram doe ik niet aan, maak zelf ook maar zelden fotos namelijk. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de kleuren erg leuk, toch heb ik ze erg weinig in mijn interieur. Ik vind het wel erg leuk om te zien. Ik zit op bijna allemaal maar FB is echt voor mij voor vrienden waar ik in het dagelijkse leven ook echt contact met heb. Pinterest is leuk voor de plaatjes en de ideeën. Maar voor de echte creatieve zaken vind ik de blog toch het leukst.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze kleurtjes springen er echt uit. Ik vind het heel leuk, maar dan moet je wel helemaal in die sfeer zitten. Voor een high-tea of een thema-feest vind ik dat super.
  Wat social media betreft: Bloggen!! Aan FB en Instagram doe ik niet, wel pin ik er op los op Pinterest (verslavend). Maar ik plaats (nog) geen eigen foto's, gewoonweg omdat ik niet weet hoe dat moet. Wat dat betreft ben ik een fossiel, haha.
  Maar het bloggen vind ik super-leuk, niet alleen voor de foto's, maar ook het verhaal erachter. Je leert zo toch heel veel mensen "kennen", veilig achter je scherm. Je geeft prijs wat jij zelf wil. Het mooie van bloggen in de woonwereld is dat er zoveel mooie stijlen te zien zijn. Hoewel ik het wel de laatste tijd veel van hetzelfde vind. Mooi, maar niet meer verfrissend. Er is een beetje een scheefgroei aan de gang met de 'donkere' interieurs, heel mooi, maar er komen weinig nieuwe 'lichte' interieurs bij. Of die zitten allemaal bij FB, haha....Maar het bloggen blijft leuk, gewoon vanwege die lieve mensen achter die schermen die vol passie over hun aanwinst vertellen of over hun belevenissen, zo leuk. En of dat nu een nieuwe 'oude' kast is, een klein waxinelichthoudertje of een uitstapje naar een brocante-markt, verdriet waar ze mee zitten of eindelijk dat eigen winkeltje kunnen openen, maakt dan niet uit. Wel de passie waarmee ze het vertellen...met humor...of weemoed. Eigenlijk net als het leven zelf...Dus blijf vooral bloggen, zodat we nog lang kunnen genieten van elkaars wereld!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Lia,
  Blogland natuurlijk, tenminste voor mij wel hoor... De leuke, en soms ook minder leuke, verhalen... De prachtige foto's... Het totale plaatje van tekst en plaatjes die mij enorm inspireren... Wil het niet meer missen. Ik doe ook aan facebook, pinterest en instagram, maar in veel mindere mate...
  Wat een prachtige kop en schotels, ja van mij mag het wel hoor hier en daar wat meer kleur...
  Ik wens je een heel fijne dag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen