maandag 6 april 2015

dat kost me klanten.....

Lieve allemaal,
Mijn vorige blogposten hebben me volgers gekost.
Helaas, jammer en daarom sorry als ik iemand gekwetst heb.
Dat was uiteraard niet mijn bedoeling.
Maar het leven is niet alleen maar leuk en gezellig,
soms wil je ook wel eens je hart luchten.
Over onrecht, verdriet en over dingen die jou raken.
Dat mag OOK in ons leuke blogwereldje!
Maar ook leuke reakties op mijn vraag om hulp kwamen er binnen.
Niet veel op mijn blog, maar ook per mail en .....per POST, ECHTE POST!
Zo leuk en ........ik kan van iedereen wel iets gebruiken en/of leren!
Dus alvast bedankt, wordt vervolg.
Reakties EN nieuwe volgsterren zijn nog steeds meer dan welkom!!!


LIEFS
LIA
10 opmerkingen:

 1. Huh, ik heb nog eens je vorige blogposten gelezen maar kan er geen reden in vinden om het volgen te stoppen. Je vraagt wel om raad/hulp/tips enzovoort. Tsjonge Lia, dat vind ik moeilijk. Jouw winkel is gewoon jouw winkel en die is zoals die is. Gewoon goed, leuk, gezellig. Natuurlijk, wat meer ruimte zou misschien fijn zijn. Maar och, waarom eigenlijk?
  Ik kom graag bij je in de winkel (en koop altijd wel iets, zelfs al was ik het niet van plan)
  Groetjes,
  Barry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat raar dat mensen je hierdoor gaan ontvolgen...maar ook leuk dat anderen dus echt de moeite nemen om je een berichtje te sturen! We gaan het er vast nog wel eens over hebben:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vraag mij af of het iets kwetsends is geweest waarom volgers zich bij je hebben afgemeld. Ik kan het in ieder geval niet ontdekken. Ik heb ook wel eens dat er zich ineens een paar volgers afmelden, net zoals er ook aanmeldingen zijn. Misschien vinden een aantal bloggers het jammer dat je weinig reageert, dan is er minder wisselwerking en misschien speelt dat een rol. Wanneer je vervolgens ook nog op een paar honderd kilometer van de winkel vandaan woont, kan het concept ook minder aanspreken. Maar je moet vooral vanuit jezelf blijven bloggen en nogmaals...ik heb niets kwetsends ontdekt.

  Ik ben een paar keer in je winkel geweest en ik denk dat er voor ieder wat wils is. Zelf ben ik niet zo van de kleurrijke spullen en ga ik eerder voor sobere en natuurlijke materialen en producten, maar desondanks word ik van je winkel toch elke keer weer vrolijk hoor! Maar het is altijd goed om je klanten naar hun mening te vragen, tenslotte ben je er voor hen en zij voor jou :-)!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Lia,
  Toen ik je vorige log las heb ik daar niets kwetsends in gezien en ik heb haar nu nog een keer overgelezen, maar ik kan het niet ontdekken.
  Wat Ingrid schrijft was ook een beetje mijn idee. Vorige week zondag aan het beging van de lijdensweek heb ik ook een log geschreven vanuit zorgen over hoe het op dit moment in de wereld loopt. Ik heb daar veel positieve reacties op gehad.
  En ik moet eerlijk zeggen dat ik ook wel eens afhaak bij een blog als er geen enkele wederkerigheid is, tenzij ik een reden weet waarom, zoals bij jou. Er gaat zo-wie-zo wel eens wat af, maar er komen ook weer bij.
  Gewoon doorgaan in je stijl wie je bent en zoals je het doet.
  Wat denk je van: "House of Seasons, Mijn Stijl!"
  Ik wens je veel succes en een mooie week!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kom er nooit aan toe om van iedereen de posten te lezen, en nu was ik erg nieuwsgierig naar deze post toen ik de titel zag. Heb uiteraard ook meteen je vorige posten gelezen, en op je vraag zou ik je geen antwoord kunnen geven. Heb geen idee waar je winkel is, en wat voor publiek er komt. Lijkt mij dat er voor iedereen wel wat is. Eerlijk gezegd zou het voor mij een winkel zijn waar ik niet snel binnen zou stappen. Maar waarom zou je dit volgers gaan kosten? Zelf loop ik weleens door mijn leeslijst heen, en verwijder dan ook weleens blogs. Ooit heb ik ze toegevoegd, maar het is dan niet iets waar ik graag kom. En ik zie bij mij ook weleens volgers verdwijnen. En dan opeens komen er weer bij.
  Ik hoop dat het met je winkel goed mag blijven gaan, en ik blijf je volgen hoor, ook al reageer ik niet altijd.

  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop dat he er wat aan hebt gehad....ben heel benieuwd...liefs Ria...x!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn mond viel even open toen ik las dat je berichten je volgers heeft gekost. Tjeetje, waar zijn we mee bezig....wat je schrijft is gewoon realiteit en ook ik vind en vond niets kwetsend in je blogs, alleen een hulpvraag om het de mensen nog meer naar hun zin te maken. Tjonge tjonge. Een keer per jaar logeer ik bij een vriendin in Rotterdam en dan bezoek ik ook steeds jouw winkel. Voor mij is het net een snoepjeswinkel. Moeilijk te kiezen, teveel leuke dingen en wanneer ik iets kocht, heb ik er heeeel lang plezier van gehad en nog steeds. Advies kan ik je niet geven, maar ik zou zeggen, blijf je hart en gevoel volgen, want ook jij moet hiervan plezier kunnen hebben. Ik wens je een hele fijne lente en zomer toe. Groetjes Wilma (uit België).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I always enjoy visiting your blog site, and wish that I lived close enough to visit you shop. It always looks so charming and welcoming in your photographs. I love the way in which you celebrate various special seasons in the shop. (As someone who has also managed retail shops, I have a good idea of what is involved in giving your customers a pleasant experience that encourages them to return many times.)

  I think that economic realities around the world are affecting shopping habits. The desire to shop may still be strong, but the available funding may not be!

  Best wishes from New York. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kan ook écht niet ontdekken wat er zo verkeerd kan vallen aan je vorige post. Ach, hier vallen er ook wel eens een paar af en gelukkig komen er ook weer bij. Ik blijf lekker bij je, hoor!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je vorige reacties heb ik even gelezen en ook je vorige posten maar.....idd zie ik ook niet wat daar nu kwetsend aan is! Je vraagt hulp om je winkel zo mooi te laten worden als je wilt en je klanten willen. Eerder een soort van "vergelijkend warenonderzoek". Wat kan daar nu mis mee zijn?
  Ik ben nog nooit in Rotterdam geweest en dus ook niet in je winkel maar wat ik op je blog zie verkoop je leuke cadeautjes voor elke portemonnee lijkt me, dus.....voor een ieder wat!
  Ik blijf je gewoon volgen hoor: veel te leuk om wat van je te lezen!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen