maandag 11 juli 2011

over mijn meiden....

Kleine verwarring, even rechtzetten!
Mijn meiden zijn niet echt MIJN meiden.
Een is wel MIJN winkeldochter, Marian, is al 4 jaar bij mij aan het werk, als studentje binnengekomen en nu een hele leuke vrouw die op de kunstacademie zit en in ieder geval (ik hoop nog veeeel langer) nog een jaartje mijn winkeldochter blijft!
Jacqueline is meer een huis en winkel vriendin geworden, helpt me al vele jaren uit de brand. Helaas gaat ze mij (ik bedoel: de winkel) binnenkort verlaten, ze wil full time gaan werken, en die uurtjes heb ik niet voor haar. HELAAS!!!! Dit uitje naar Engeland wordt dus een soort afscheidsfeestje voor haar.
En dan Kittie, dat is een verhaal apart, zou bij me komen werken, ongeveer 2 jaar geleden, dit ging toen, door allerlei omstandigheden,  niet door en na een jaar staat ze weer in de winkel, zij wilde nog steeds HEEL graag bij mij komen werken en ik had toen net iemand erbij nodig, dus dat was de entree van Kittie bij House of Seasons. En wat ben ik blij met haar en ze zegt dat zij ook blij is met mij en haar baantje.
Ondertussen hebben wij  (mijn meiden en ik) al veel met elkaar gedeeld. Helaas eind vorig jaar ook het overlijden van mijn beste vriendin en ons tijdelijke collegaatje, Jose. Maar door alles wat wij met elkaar meemaken zijn wij meer vriendinnen dan collegaatjes. En dat is heel erg fijn!

Rondom de winkel heb ik ook nog vele zeer gewaardeerde helpende handen, waar ik niet zonder kan! Allereerst mijn moeder, staat altijd klaar als ik haar nodig heb! Al bijna 18 jaar mijn grootste hulp bij alles!
Mijn Tante Anne, nu even tijdelijk uit de roulatie maar ik hoop straks weer van de partij,als de gezellige drukke maanden weer gaan beginnen! En mijn vriendin Carla, gezellig mee inkopen doen en helpen als dat nodig is! Natuurlijk moet ik ook niet vergeten te zeggen dat mijn man vaak mee gaat op inkoop en ook mijn vader daar regelmatig voor ingezet is en.... de nodige klussen in de winkel heeft gedaan!
Nou dat is een heel verhaal geworden, maar dan weten jullie nu ook hoeveel hulp ik heb, en iedereen is even onmisbaar voor mij!
Morgen even lekker 2 daagjes weg, met mijn meiden dus!

Liefs
Lia

5 opmerkingen:

 1. Zulke meiden zijn heel waardevol en met al die helpende handen er om heen lukt het jou de winkel draaiende te houden!

  Heel veel plezier...geniet er maar lekker van!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blijkbaar had ik even een berichtje gemist. Maar wees zuinig op je meiden hoor. Ze zijn waardevol en ik wens jullie alvast een gezellig uitje toe naar Engeland

  Veel plezier
  Liefs
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is toch geweldig zulke fijne mensen om je heen! Koester ze hoor. Maar ze doen het ook graag voor jou dus dat moet dan ook veel over jou zeggen.
  Veel plezier in Engeland alvast!
  Lieve groet,

  Ps. En nog bedankt voor je lieve berichtje bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk die mensen om je heen en zo heb je de zorg voor meerdere gezinnen. Top!!! succes en geniet van je meiden! groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je zoveel lieve mensen om je heen hebt,dat is echt belangrijk vind ik,lieve groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen