zondag 16 oktober 2011

Herfst hoekjes in de winkel........


Een sfeervolle herfsttafel in warme bruintinten....

 brocante servies erbij, nu eens niet met roosjes, maar met mooie herfsttinten!Lekkere warme plaids, de avonden worden weer frisser....


    
       een kan voor warme chocolademelk of voor mooie takken                          meegenomen op een heerlijke boswandeling !!!!!


Terwijl jullie dit lezen zit ik al  volop in de Kerstsfeer, we zijn de hele winkel op zn kop aan het zetten om weer plek te maken voor bomen vol sprookjesachtige, landelijke, stoere, romantische kerstversieringen!
Genieten jullie nog even van de herfst!

Liefs
Lia12 opmerkingen:

 1. Ziet er superrrr uit meis !!..fijne zondag !! ook leuke dingen doen he???...wij gaan nu lekker toeren met de Karmann...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Lia,
  Ik vind de sfeer die je hebt gecreëerd in je winkel fantastisch. Kan het me dan ook niet echt voorstellen dat je op dit moment midden in de kerstballen en zo zit... Dat lijkt me allemaal nog zover weg...!! Kerst, dat is pas aan het eind van het jaar, en nog een week later is het 2012... O nee, daar ben ik nog lang niet klaar voor. Nog veel te veel te doen dit jaar...
  Lieve Lia, natuurlijk ben ik heel erg benieuwd naar hoe je winkel er nu uit zal zien. Ik wens je erg veel succes bij het decoreren, het zal ongetwijfeld weer prachtig worden.
  Dus voor jou ook geen vrije dag vandaag, werk ze dan maar, ik ga ook zo naar mijn werk.
  Maar morgen zijn we vrij.... Ha ha...
  Lieve groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh wat heb jij toch een heerlijk sfeertje in je winkel!
  ik ben ook heel benieuwd naar je kerstversieringen.. stoer.. sprookjesachtig.. landelijk.. klinkt spannend:))
  en ik ben helemaal weg van je kan!!
  succes!!

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige hoekjes, zo warm, en nu dus alweer kerst, maar zo gaat het natuurlijk wel, je moet een beetje voorblijven...

  Geniet ervan.

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet het er allemaal mooi uit in je winkel Lia!! Het idee dat jij midden in de kerstballen zit is wel een beetje vreemd, maar ik ga er ook aan hihi. Wil een paar mooie kerstkaarten ontwerpen/fotograferen, dus deze week komen de spullen hier ook van zolder. Maar daarna gaan ze wel weer even naar boven hoor!

  Sinds afgelopen vrijdag staan mijn kaarten ook bij Nouveau Vivre in Valburg (zie mijn post van vandaag). Ik vind het toch wel zo gaaf dat mijn kaarten bij jou en bij Manon in de winkel worden verkocht!! Ik heb in de sidebar van mijn blog nu ook een aparte vermelding, waarin ik met een link aangeef bij welke woonwinkels mijn kaarten verkocht worden en aangezien ik nogal vaak op mijn blog kijk, kan ik daar dan ook telkens weer van genieten :-)!

  Succes met al je werkzaamheden in je winkel!!Lieve groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet dat jullie dat met een winkel wel moeten doen. Maar het doet me nog weinig moet eerlijk bekennen. Voor mij komt het kerstgevoel om iets te kopen ook pas in December.
  Succes met het mooi maken.

  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet het er mooi en warm uit in je winkel. Vooral de plaids zijn zo uitnodigend!
  Het zal vast even een omslag zijn om nu al met kerst bezig te zijn maar ik kan me wel voorstellen dat je alvast moet beginnen met de voorbereidingen want voordat je het weet is het zo ver! Ik ben erg benieuwd naar je kerstdecoraties!

  Veel succes nog,

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige herfst-items in mooie, warme kleuren!

  Fijne avond. Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Lia,

  Erg mooie herfst foto's! Jan en ik zijn vandaag nog langs je winkel gelopen op weg naar de plantenfair bij Arboretum Trompenburg. Vanuit de verte zagen wij je moeder druk in de weer met dozen en kerstspullen. Wanneer je straks bent ingericht voor de kerst kom ik graag weer bij je kijken! Ik ben heel benieuwd.

  Misschien heb ik ook wat rommelmarkt serviesgoed en blikken voor je.

  Veel succes met omtoveren!

  Lieve groetjes van Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. herfst zoals vandaag is toch herfst op zn allermooist!!!!! En dan savonds als het frisser wordt onder zo'n geweldig plaid zoals je laat zien!;)
  WE hebben je genoteerd hoor, voor als we weer eeens in een baldadige bui een give away gaan opzetten!;) Leuk dat het je zo enthousiast maakt, daar deden we het voor!!!! Blijheid delen!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat moet het heerlijk zijn een winkel in decoratie te hebben. Je zit dan misschien altijd al wel een seizoen vooruit ;-) maar al dat nieuws telkens weer, echt genieten!
  De kan vind ik trouwens prachtig.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog steeds prachtig herfst op je foto's Lia en jij bent nou druk in de weer voor de Kerst. IK zie mijn favoriete kopjes ook nog steeds, wat zijn ze toch prachtig. Ik moet toch nog eens denken Mmmnnnn........
  Lieve groetjes van Riet

  BeantwoordenVerwijderen